Sorrisniva Igloo Hotel    
  FORSIDE FAMILIEN SLEKT AUTISME FOTO BIBLIOTEK OPPLEVELSER HOBBY ARVEN VÅR  
 
Norges største og verdens nordligste ishotell ligger i Sorrisniva, vel 15 kilometer fra Alta sentrum. Hotellet er det eneste i sitt slag og er vel 2000 kvadratmeter stort. Hotellet ble bygd for første gang i år 2000, og har siden blitt bygd opp hver vinter.  Det tar ca 6 uker fra bygge arbeidet starter til hele hotellet er ferdig. Det er vår egen stab som bygger og dekorerer ishotellet. Alt eksteriør og interiør er laget av snø og is; rommene, sengene, til og med glassene i baren! Igloo Hotellet rommer foruten 30 soverom (doble og triple), suiter, en lekker is-bar, et is-galleri og et vakkert is-kapell hvor man kan gifte seg.

Isskulpturene danner  sammen med den hvite og rene snøen en eventyrlig og trolsk stemning. For å gi hvert hotell sitt særpreg, har vi nytt tema for utsmykningen hvert år. I anledning 10- års jubileet vil utsmykningen være en kavalkade med smakebiter fra noen av de tidligere års tema; vikingtiden, norske folkeeventyr, polare ekspedisjoner, Altadalens ville dyr m.m.
 

I is-galleriet er det en fotoutsilling av Lars Krempig, en svært dyktig naturfotograf med base i Alta. Her kan man se unike bilder av dyr og fugler som holder til i Finnmark; fjellrev, jerv, rype, hare, elg, gaupe og mange flere. I "det varme servicebygget" ved siden av ishotellet er det resepsjon, restauranter, peisestue, toaletter, garderobe/dusj, badstue, utendørs boblebad m.m.

Her er flere bilder som er tatt inne i hotellet

 


 

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

     
   
 
 
Sorrisniva Ice Hotel i Alta
 

SKRIV I PLASSBOKA MI

 

Send meg en E-mail

 

Johanne Eline Driveklepp, 9453 Kråkrøhamn. Tlf. 77095662 / 41410612