Nordnorske Vitser  
  FORSIDE FAMILIEN SLEKT AUTISME FOTO BIBLIOTEK OPPLEVELSER HOBBY ARVEN VÅR  
     
  Hudtransplantasjon
"En kvinne var utsatt forn en stygg brannulykke og fikk alvorlige forbrenningen i ansiktet. Legene ville transplantere hud til ansiktet fra andre steder på kroppen, men kvinne var så tynn at det var vanskelig å finne store nok hudområder
Til alt hell hadde ektemannen samme blodtype, og han stilte seg til disponibel. men det eneste stedet som egnet seg, var hud fra ræva. Operasjonen ble gjennomført, og kvinnen ble vakrere enn noensinne. Alle bemerket dette i ukene som fulgte, og hun sa tårevått til sin mann: -Æ kan aldri få takka dæ nok førr at du stilte opp førr mæ på denna måten..
Mannen forsikret- Gleden e på mi sia, kvær gång æ ser mor di kysse dæ på kinnet !!"

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ola på nudistleir
Ola spaserer inn i en svært eksklusiv nudistleir for første gang. Han kler seg naken og begynner å se seg rundt. En veldreid blondine passerer ham, og Ola får straks ereksjon.

Blondinen ser dette, kommer bort til ham og sier med et søtt smil: "Ropte du på meg ?" "Hva mener du?" sier Ola "Du er tydeligvis ny her, det er best jeg forklarer," sier blondinen. "Det er en regel vi har her: Hvis jeg gir deg reisning, da har du ropt på meg." Hun smiler igjen, griper hånden hans, leder ham bort til bassengkanten og bretter ut et håndkle ved bassengkanten. Så legger hun seg på rygg, sprer beina og trekker ham mot seg, for å la ham forlyste seg.

Oppmuntret av dette fortsetter Ola å utforske nudistleieren. Han trer inn i en sauna, setter seg og slipper en fjert. Kort etter dukker en svær, smellfeit mann med kroppshår som en gorilla frem fra dampen - med en diger ereksjon. "Ropte du på meg?" sier den hårete.

"Om jeg gjorde hva?" utbryter Ola.

"Du er tydeligvis ny her. Det er regel vi har: Hvis du slipper en fjert, da betyr det at du har ropt på meg !"

Før Ola får sukk for seg, har mannen snudd ham over på magen og tatt seg til rette med akterspeilet hans.

Ola stormer ut til inngangshallen, der en naken resepsjonsvakt betrakter ham smilende.

"Kan jeg hjelpe deg ?" sier hun.

Ola: "Her har du kortet og nøkkelen tilbake. Medlemskontigenten på 500 kroner kan dere bare beholde.

Resepsjonsvakten: "Men du har jo bare vært her et par timer, og du har bare sett en brøkdel av det vi har å by på..."

"Hør jenta mi," sier Ola, "jeg er 58 år gammel. Jeg får en stiv en kanskje én gang i måneden, men jeg fiser minst 20 ganger om dagen.

NEI, TAKK!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Bruk vaselin når det regner!
Det var en kar som skulle kjøpe seg motorsykkel, av en litt gammel årgang.

Selgeren fortalte at det eneste problemet med sykkelen,
var at man måtte smøre vaselin på setet, hvis det skulle begynne å regne.

Dette var nå overkommelig, tenkte mannen og kjøpte sykkelen...

Neste dag drar den stolte motorsykkeleieren ut på tur.
Ved middagstider stopper han ved et lite hus nede ved en skogkant.

Han banker på og lurer påom det er mulig å få seg noe å spise.
Eieren av huset, en mann i 40 årene, sier at det er greit og ber mannen komme inn.

Det første som slår motorsyklisten når han kommer inn,
er et kjøkken oppfylt til randen av oppvask, stablet helt oppunder taket.

Huseieren forklarer at her i huset snakker man ikke under middagen, så den som åpner kjeften, må ta oppvasken.

Ja, ja, dette var nå greit, så motorsyklisten og resten av familien til huseieren, setter seg til bords.

Da oppdager motorsyklisten at huseieren hadde en ganske så vakker datter.

Motersyklisten reiser seg fra bordet og drar datteren med seg for en kvikk en på kammerset.

Ingen tør si noe, for man hadde vel ikke løst å ta oppvasken.

Etter en stund er de tilbake, da ser motorsyklisten at kjerringa i huset heller ikke er så verst og det samme skjer på nytt.

Når de er ferdige, oppdager motorsyklisten at det begynner å regne.

Han tar derfor opp vaselinboksen som ligger på innerlomma.
Men da reiser faren i huset seg og sier følgende
"Nei, nu tar Æ oppvasken!"

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det finns verre ting
En mor kommer inn på sin datters soverom og finner et brev på hodeputen hennes.
Med bange anelser og skjelvende hender åpner hun og leser det:

Kjære mamma.

Du må ikke bli lei deg for dette brevet. Jeg har reist ut i verden med min nye kjæreste.
Han er ordentlig kjekk med alle piercingene og tatoveringene sine.
Men jeg har flere gode nyheter..!
Jeg er gravid, og jeg er sikker på at vi kommer til å bli lykkelige i den store campingvogna Kent Ståle har på MC-klubben i de svenske skogene. Han vil ha mange flere barn med meg, og det er jo min drøm også!

Jeg har lært at hasj ikke er farlig, og vi skal dyrke det til oss selv og vennene våre, som gir oss all kokainen og ecstacyen vi måtte ønske oss. I mellomtiden ber vi for at de finner en kur for AIDS slik at Kent Ståle kan bli bedre, han fortjener det.

Ikke vær redd for meg, jeg er femten nå og stor jente.
Jeg skal nok komme på besøk en dag og vise deg barnebarna dine!

Din hengivne datter,
Anita

PS: Mamma, det er ikke sant. Jeg er hos naboen.
Jeg ville bare vise deg at det finnes verre ting her i livet enn karakterboka mi, som ligger i skrivebordsskuffen min.
Klem!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Gutta på byen
Andy og Adam var blakke, men fortsatt tørste etter en skikkelig helaften på byen. De skranglet sammen sine siste slanter og fant til sin fortvilelse at 16 kroner av alt de hadde.

- La meg få de 16 kronene, jeg har en genial ide! sa Andy.
Han stakk inn i slakterforretningen og kjøpte en diger pølse, som de stakk ned i buksen til Adam.

Så stakk de innom nærmeste pub, bestilte to øl og drakk dem opp. Før bartenderen rakk å be om betaling, gikk Andy ned på kne, åpnet smekken til Adam, trakk ut pølsen og begynte å suge på den.

Bartenderen fikk bakoversveis og skrek i fistel: -Jævla skinkeryttere, tror dere dette er Den Sorte Enke? Pell dere til helvete ut herfra!

Gutta adlød og forlot stedet sporenstreks - uten å betale.
Slik fortsatte de resten av kvelden. Først da de kom til den femtende puben, begynte Andy å klage.

- Kan vi ikke snart bytte roller? Jeg er sliten og oppskrubbet på knærne etter all denne knelingen.

- Hva har du å klage for? sa Adam.

- Tror du ikke jeg er sliten, da? Jeg mistet den jævla pølsen etter den tredje puben!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tyggegummi fra Norge!

På en lokal kafé i Øverbygda sitt en nordlending og spiser frokost, og ved siden av ham sitt en svenske som tygger tyggegummi. Uoppfordret innleder svensken en samtale: “Spiser dere i norge hele brødet?” Nordlendingen lar motvillig frokosten ligge og svarer: “Ja!”. Svensken leker med tyggegummien i munnen og sier: “Det gjør vi ikke hos oss, hos oss i Sverige spiser vi kun det innerste av brødet. Brødskorpene blir samlet i en container, bearbeidet og formet til croissanter og solgt til Norge.” Nordlendingen hører bare så vidt etter. Svensken smiler og spør videre: “Spiser dere også syltetøy til brødet?” Nordmannen svarer lett irritert: “Ja, naturligvis”. Mens svensken tygger tyggegummi mellom tennene, sier han: “Ikke hos oss, hos oss i Sverige spiser vi kun frisk frukt til frokost. Skallene og restene blir samlet i en container, bearbeidet til syltetøy og solgt til Norge.” Nå er det blitt nordlendingens tur til å spørre! “Sei meg en ting”, spør nordlendingen. “Pule dokk i Sverige?” Svensken smiler og svarer: “Ja, naturligvis har vi sex i Sverige!” Nordlendingen lener seg over bordet og spør : “ka gjør dokk med kondoman ette at dem er brukt?” “Dem kaster vi da!”, svarer svensken. Nå begynner nordlendingen virkelig å smile. “Ikkje hos oss, hos oss i Norge blir alle brukte kondomer samlet i en container, bearbeidet, smeltet og solgt til Sverige som tyggegummi!”

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ingen flere bønner i tomatsaus, kjære!
 
Det var en gang en kvinne som hadde en voldsom lidenskap for bønner i tomatsaus. Hun elsket dem, men dessverre så ga de henne alltid en veldig pinlig – og i en viss grad – kraftig reaksjon. Da det ble klart at hun og kjæresten skulle gifte seg, tenkte hun med seg selv, ''Han e sånn en søt og omtenksom mann, men æ trur ikkje han kan lev me probleman mine.'' Så hun bestemte seg for det enestående offer og ga opp bønnene.

Et år senere brøt bilen hennes sammen på vei hjem fra jobb. Siden hun bodde på landet, ringte hun til mannen sin og fortalte han at hun ville bli sen fordi hun måtte gå hjem. På veien hjem passerte hun en liten kafé, og lukten av bønner i tomatsaus var mer enn hun kunne motstå.

Siden hun hadde flere kilometer å gå, regnet hun ut at hun kunne gå av seg all effekt innen hun nådde hjem. Så hun stoppet på kafeen, og før hun viste ordet av det hadde hun fortært tre store porsjoner med bønner i tomatsaus. Hele veien hjem putret hun.

Ved den tiden hun kom hjem følte hun seg akseptabel, og sikker på å kunne kontrollere seg selv. Mannen hennes syntes å være begeistret over å se henne, og utbrøt henrykt ''Kjære, æ har en overraskelse for middagen i kveld.'' Han bant for øynene hennes og ledet henne til en stol ved bordet. Akkurat i det han skulle ta vekk bindet fra øynene, ringte telefonen. Han fikk henne til å love ikke å røre bindet til han kom tilbake. Så gikk han for å ta telefonen.

Bønnene i tomatsaus som hun hadde konsumert hadde fortsatt sin virkning på henne og presset ble nesten utålelig. Mens mannen var ute av rommet grep hun anledningen, la vekten på den andre hoften og lot det stå til. Det var ikke bare høyt, men det luktet som en gjødselspreder som kjørte over et stinkdyr i nærheten av en cellulosefabrikk.

Hun tok en serviett og viftet energisk i lufta rundt seg. Så skiftet hun til den andre siden og lot det stå til tre ganger til. Mens hun holdt ørene våkne for å høre konversasjonen i den andre rommet, fortsatte hun slik i ti minutter. Da farvelsignalet kom, signaliserte det slutten på friheten hennes, og hun viftet luften noen ganger til med servietten, la den i fanget og foldet hendende sine over den, fortsatt smilende til seg selv, hun var bildet på uskylden selv da mannen returnerte.

Mens han bad om unnskyldning fordi det tok så lang til, spurte han henne om hun hadde kikket, og hun forsikret han om at det hadde hun ikke. På det punktet, fjernet han bindet for øynene hennes og foran henne avslørte 12 middagsgjester seg, som satt rundt bordet for å ønske henne en fin første bryllupsdag!
 
 

SKRIV I PLASSBOKA MI

 

Send meg en E-mail

 

Johanne Eline Driveklepp, 9453 Kråkrøhamn. Tlf. 77095662 / 41410612