Ja, det er sant
  FORSIDE FAMILIEN SLEKT AUTISME FOTO BIBLIOTEK OPPLEVELSER HOBBY ARVEN VÅR  

 


Alderen har ikke stort å si - med mindre du er en ost.Hvis du spiser sjokolade når ingen ser det, teller ikke kaloriene. (Grete Roede)

Barn kan være vanskelige å ha med å gjøre. Men det er jo bare rimelig at det å ha sex medfører en form for straff, ellers hadde ikke folk holdt på med annet. (Rune Rudberg)

Jeg skal begynne å sykle med sykkelhjelm. Det er bare tull at det ødelegger sveisen. (Kåre Willoch)

Ikke bruk narkotika. Da kan du havne i fengsel, og der er narkotika kjempedyrt. (Øyvind "Elg" Elgenes)

Hvis det er slik at den ytre skjønnheten kommer innenfra... kommer den indre skjønnheten utenfra et sted, kanskje? (Celina Midelfart)

Problemet med å motstå fristelser er at de kanskje aldri dukker opp igjen. (Victor D. Norman)

Det er viktig å holde seg i form. Da bestemoren min fylte 60, bestemte hun seg for å gå to mil hver dag. Nå er hun 91 og vi aner ikke hvor hun befinner seg. (Kari Jaquesson)

Jeg holdt på å kjøpe en bok om hvor viktig det er å tenke positivt, men så tenkte jeg: Hva f... skal nå det være godt for? (Tor Erling Staff)

Jeg blir alltid takknemlig for en latter, bortsett fra når det spruter melk ut av nesa samtidig. Da blir jeg sint. (Martin Schanche)

Her om dagen var jeg millimetre fra å kollidere i et lyskryss. Dusten i den andre bilen hadde tydeligvis ikke fått med seg at man alltid har vikeplikt for oss som kommer fra Høyre. (Erna Solberg)

Alt du trenger for å gjøre en liten formue på pyramidespill er å starte med en stor en. (Jim Wolden)

Det sies at én av fem mennesker i verden er kineser. Og det er fem i min familie, så det må være en av dem. Det er enten mamma eller pappa. Eller Aune, broren min. Eller yngstebroren min, Ho-Chan-Chu. Men jeg tror det er Aune. (Vebjørn Sand)

Jeg tror ikke på reinkarnasjon. Og jeg trodde ikke på det da jeg var en hamster heller. (Trude Moestue)

Teamarbeid er når mange mennesker gjør som jeg sier. (Gro Harlem Brundtland)

Politikere er mennesker som, når de ser lyset i enden av tunnelen, går ut og kjøper mer tunnel. (Kjell Opseth)

Flaks at hjulet ble funnet opp før bilen, ellers hadde kupéstøyen blitt nesten uutholdelig. (Jan Erik Larssen)

Jeg skulle gjerne drevet idrett, problemet er at isbitene skvulper ut av glasset mitt når jeg løper. (Torkjell Berulfsen)

Om Jesus hadde blitt henrettet i våre dager, ville folk da i stedet gått rundt med små elektriske stoler i halskjedene sine? (Ole "Lukkøye" Klemetsen)

Prøv å forestille deg ergrelsen min da jeg landet i Latin-Amerika og oppdaget at latin-kurset var fullstendig Bortkastet. (Erik Solér)

Hvis billøpene hadde startet litt tidligere, hadde vi ikke trengt å kjøre så fort. (Petter Solberg)

Jeg kunne ikke be om bedre venner. Jeg kunne be for normal venner, men hvor er moroa i det?!

To blondiner i dusjen. En spørre den andre "kan jeg låne shampoo? hvorfor de andre blondiner spørre? Fordi mine er for tørt hår og håret mitt er vått.

Vi har alle vinger. Men det er opp til hver enkelt av oss å ha mot til å fly!

Først ignorerer de deg, så ler av deg, så slåss du ... og du vinner.

bekymre deg er som en gyngestol, den holder oss travelt, men får oss ingensteds

"Virkelig styrke er å bryte en sjokolade i småbiter med bare hendene - og så spise bare én bit."

Det sies at visdommen kommer med alderen, men jeg har også sett eksempler på at alderen har kommet helt alene..Den eneste virkelige fordelen med å være voksen, er at du kan spise desserten uten å ha spist grønnsakene først.Det hjelper ikke med en fri fot, når den andre er fast.Ikke miste spørsmålet mens du leter etter svaret. Ikke miste svaret mens du prøver troen. Ikke miste troen når du finner igjen spørsmålet..Jeg er redd for at forskerne plutselig skal finne ut at grønn salat har vært fetende hele tiden.En ting er å legge planer. Noe ganske annet er å vite hvor man har lagt dem.

Ta alltid med deg en liten flaske whisky i tilfelle du skulle bli bitt av en orm. Ta dessuten alltid med deg en liten orm.

 

 

SKRIV I PLASSBOKA MI

 

Send meg en E-mail

 

Johanne Eline Driveklepp, 9453 Kråkrøhamn. Tlf. 77095662 / 41410612